Motto, visie en missie

Ons motto

The Partnership that delivers

Onder dit motto verzorgt SkyNet dagelijks tienduizenden express, pakket en postzendingen over de hele wereld.

Dit vereist natuurlijk een wereldwijd netwerk en daarom is SkyNet aanwezig op alle belangrijke luchthavens ter wereld.

Een organisatie waar je te woord wordt gestaan door mensen die vragen wat je specifieke wensen zijn. Wij geloven in persoonlijke aandacht en terwijl we groeien, blijven wij trouw aan onze klantfilosofie.

Daar mag je ons altijd op aanspreken.

Onze missie

Wij willen wereldwijd het onafhankelijke snelle Expresse en Pakketnetwerk zijn voor crossborder zendingen naar verre bestemmingen.

Wij helpen u bij het realiseren van internationale ambities, samenwerking en transacties.

Dit doen wij door het aanbieden van vervoersdiensten van hoge kwaliteit met een concurrerend prijsniveau. En met bijzondere aandacht voor klant specifieke oplossingen.

Wij werken met lokale teams van gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers, die ervoor zorgen om de verwachtingen van onze klanten waar te maken. Dat betekent persoonlijke aandacht, en gemakkelijke toegang tot onze internationale diensten. Dit resulteert in toegevoegde waarde omdat u met onze oplossingen wereldwijde toegang heeft tot bedrijven en consumenten in verre bestemmingen.

Onze visie

Uitbreiding diensten en ontwikkeling medewerkers

Met alle SkyNet kantoren tezamen vormen wij het enige onafhankelijke expresse netwerk in de wereld. In ons streven om te groeien zijn wij continu bezig om onze diensten op basis van de wensen van klanten uit te breiden en onze medewerkers verder te ontwikkelen.

Zodoende willen wij ons onderscheiden en onze marktpositie telkens weer versterken.

Onze waarden

Innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Onze operationele activiteiten ontwikkelen zich vanuit de waarden innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Onze medewerkers zijn overtuigd in het bieden van service volgens de waarden van betrokkenheid, integriteit en klantgerichtheid.