Lees alles over onze vernieuwde website en de komende ontwikkelingen in 2024

27 juni, 2024

Een nieuwe website voor een beter gebruiksgemak!

Vanaf vandaag maakt u gebruik van de nieuwe website van SkyNet Worldwide Express: skynet.nl. Op het eerste gezicht lijkt er veel veranderd te zijn, maar in de praktijk zult u merken dat het wat betreft de functionaliteit te overzien is.

We hebben de introductie van de nieuwe website namelijk in 2 delen opgesplitst. Vandaag is het informatieve deel van de website opgeleverd (landingspagina) en binnenkort wordt het praktische deel (My SkyNet) daar aan toegevoegd. Op MySkyNet kunt u zoals u gewend bent zendingen inboeken.

Via de keuze “My SkyNet” in het menu en via Login button komt u in de vertrouwde omgeving van MySkyNet terecht. U logt in met uw huidige login gegevens en u meldt uw zendingen aan zoals u dat gewend bent. Tot de introductie van de nieuwe versie van My SkyNet verandert er dus weinig voor u. In de komende weken kunt u een bericht verwachten dat we ook de nieuwe MySkyNet omgeving live zullen zetten. Dat betekent dat er dan een nieuwe MySkyNet omgeving zal zijn. U zal daarover verder geinformeerd worden in de komende weken.

Vandaag gaat dus alleen de landingspagina ofwel frontend live, zodat u nog steeds in de oude vertrouwde MySkyNet omgeving kunt inloggen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dit graag. U kunt ons bereiken op info@skynet.nl of via 020 – 40 73 100.

Vraag of opmerking over dit artikel?

Neem dan contact met ons op via de onderstaande knop.

Neem contact op

Gerelateerde artikelen