home | english | contact | inloggen    020 - 40 73 100   

Sameday klanten login

SkyNet Sameday Express

Per 1 februari 2017 worden de klanten van voormalig HL Couriers bediend door SkyNet Sameday Express B.V. SkyNet Sameday Express biedt een breed scala aan diensten die in combinatie met een hoge graad van betrouwbaarheid, veiligheid, flexibiliteit, vakbekwaamheid en kwaliteit grote voordelen opleveren voor haar opdrachtgevers. De door SkyNet Sameday Express geleverde diensten zijn:


Spoedtransporten

Zowel nationaal als internationaal vervoeren de medewerkers van SkyNet Sameday Express de spoedopdrachten van opdrachtgevers direct van afhaaladres naar bezorgadres. Wereldwijd kan SkyNet Sameday Express spoedleveringen verzorgen via haar netwerk van koeriersdiensten en luchtvrachtbedrijven. Maar ook door middel van On Board Couriers met persoonlijke begeleiding.

Distributie

SkyNet Sameday Express beschikt over een eigen, landelijk dekkend netwerk. In tegenstelling tot andere express vervoerders, levert SkyNet Sameday Express met een cut off tijd van 07:00 uur heel Nederland nog dezelfde dag uit en niet de volgende werkdag. Met SkyNet Sameday Express kunt u afspraken maken voor bijzondere afleverwensen. Uw zending wordt met zorg en respect behandeld om schade of breuk te voorkomen.

Logistics

SkyNet Sameday Express beschikt over brede kennis en ervaring op het gebied van logistiek, opslag en orderverwerking. Wij bieden onze klanten een optimale dienstverlening. Dit doen wij o.a. door zeer snel te reageren op de vraag van de klant. Van zeer kleine artikelen tot grote containers; SkyNet Sameday Express behandelt uw goederen met de hoogste mate van zorgvuldigheid. Het voeren van een gedetailleerde (voorraad)administratie en vastlegging van de processen horen hier uiteraard bij. Alle handelingen worden volledig gedocumenteerd en geadministreerd. SkyNet Sameday Express levert een scala van diensten, zoals o.a. exclusieve opslagfaciliteiten per klant, fijnmazige orderverwerking en inzichtelijke voorraadadministratie. Middels deze activiteiten is zij in staat waarde toe te voegen aan uw logistieke proces. Denk hierbij o.a. aan kwaliteitscontroles bij in- en uitslag, het maken van rapportages, het samenstellen van producten en zendingen, het palletiseren, sealen, etiketteren en labellen van uw goederen en verzendingen.

Voor meer informatie over SkyNet Sameday Express kunt u contact opnemen met ons via,

• Telefoon: +31 (0)20 - 31 22 777

• E-mail: planning.sameday@skynet.nl

  Klanten login
Sameday klanten login
algemene voorwaarden